VELJU NEVOLJU RUŠI SVEDOK SARADNIK! U zamenu za manju kaznu i ZAŠTITU član klana OTKRIO SVE O JEZIVIM ZLOČINIMA, policiji rekao gde je soba puna DOKAZA!

U zamenu za manju zatvorsku kaznu, bolji tretman iza rešetaka i zaštitu, svedok saradnik ispričao je apsolutno sve što zna o jezivim poslovima i zlodelima klana.

Policija je kuću strave u Ritopeku u kojoj su, kako se sumnjalo od početka istrage, žrtve mučene i ubijane, detaljno pretresla i forenzički obradila odmah nakon hapšenja pripadnika grupe Velje Nevolje. U kući su tada pronađeni brojni materijalni dokazi, međutim tajnu sobu možda nikada ne bi pronašli da jedan od članova grupe, koji je znao sve o jezivim zločinima, nije pristao da postane svedok saradnik. On je policajcima objasnio gde se krije zazidana prostorija u kojoj se nalaze dokazi koji bi Belivuka, njegovog najbližeg saradnika Marka Miljkovića zvanog Zver i ostale uhapšene pripadnike klana, mogli da smeste na doživotnu robiju.

 

Do tajne sobe u kući u Ritopeku dolazi se preko garaže, a otvor do nje nalazi se u dnu sobe, sakriven montažnim zidom i u nju se ulazilo čučeći ili puzeći. Prostorija u kojoj su mučili i ubijali žrtve nalazi se ispod zemlje, samim tim su i zvukovi iz nje bili prikriveni i nisu se čuli na ulici.

 

U jednoj sobi policija je pronašla industrijsku mašinu za mlevenje mesa, a nakon što su urađene prve analize utvrđeno je da u njoj postoje DNK tragovi najmanje četiri osobe.

 

Svedok saradnik je otkrio da je klan u toj sobi mučio, tukao i ubijao žrtve, a potom njihova tela komadao i mleo u mašini za meso. Pojedini pripadnici klana imali su zadatak da kese sa ostacima tela odnesu do Dunava, koji protiče kraj Belivukove kuće strave, i bace ih u reku.

 

Kakav se užas događao u tajnoj sobi otkrivaju i tragovi krvi po svim zidovima u prostoriji. Prema nezvaničnim informacijama, policija sada osnovano sumnja da je najmanje pet osoba ubijeno upravo u ovoj kući.

 

Tragovi krvi na svim zidovima

Krv je najverovatnije, prilikom odsecanja tela koja su ubacivana u industrijsku mašinu za mlevenje mesa, prskala po zidovima, a pripadnici klana, iako su je detaljno čistili hemijskim sredstvima, nisu uspeli da uklone baš sve dokaze. Upravo ta krv, kao i DNK materijal nađen u mašini pomogli su istražiteljima da izvuku profile žrtava. Najverovatnije je da su u pitanju tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

 

Belivuk i Miljković su u tajnoj sobi skrivali i ogroman arsenal oružja koji je šokirao i policajce i operativce koji mesecima rade na ovom slučaju. Oružjem koje je pronađeno gotovo da može da bude opremljena vojna jedinica i upravo posedovanje tako ubojitog oružja ukazuje na to da je klan planirao izvršenje još većih krivičnih dela i napade na osobe koji se voze blidiranim vozilima ili imaju ozbiljno obezbeđenje.

 

 

 

Izvor : Blic

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: