(VIDEO) Kanada: Rasturio pumpu jer nije uspio natočiti gorivo
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U kanadskom gradiću Brandon desila se nesvakidašnja situacija. Jedan je Kanađanin potpuno poludio kada je shvatio da prvo treba platiti gorivo, a potom ga natočiti u automobil.

Divljanje nepoznatog Kanađanina, za kojim je policija pokrenula potjeru, snimljeno je nadzornom kamerom. Da nije, ko zna, možda ne bismo vjerovali i da se nešto ovako u krajnju ruku i dogodilo.

Inače, na snimci se vidi muškarac koji udara po aparatu za pumpanje goriva, a iz policije su u javnost iznijeli i vjerojatni motiv za ovo nedjelo. Muškarac je, prema njihovom mišljenju, kasno shvatio da mu pumpa neće isporučiti gorivo ako ga ne plati unaprijed, u željenoj količini i iznosu.

Ovakav način rada benzinskim pumpi inače nije nešto novo u Kanadi, pa je neshvatljivo zašto je muškarca ovaj, prepaid, način naplate goriva toliko razljutio.

Brandon Police on Twitter

Well, this guy looks like a real gas .... If you happen to know this hoser, feel free to pump some premium information our way. We'd love to throw him in the tank!! https://t.co/TrrRMFj2i5

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano