(VIDEO) Predstavljena oficijelna Peaky Blinders video igra
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

I dok nestrpljivo čekamo na izlazak šeste sezone serije, Peaky Blindersi su na tržištu dobili vlastitu video igru. Tako da ćemo do premijere šeste sezone, moći da se zabavimo avanturama Tommya i ekipe pretočenih u jednu zanimljivu igricu. 

Peaky Blinders: Mastermind je igra kreirana od strane Futurlab studija u saradnji sa kreatorom serije, Stevenom Knightom, kako bi svi elementi video igre bili što vjerniji sadržaju serije. Mastermind je igra sa elementima rješavanja zagonetki, svaki lik će posjedovati jedinstvene sposobnosti, a igrači će na njih motriti iz ptičije perspektive.

Kontrola nad svim likovima se vrši praktično istovremeno i od igrača se zahtijeva izuzetna pažnja tokom igranja sa uspostavljanjem saradnje između članova porodice i sposobnosti koje posjeduju radi rješavanja raznih problema, ali i zarad napretka kroz priču. 

Igra je kreirana u stilu koji se odnosi na vješto razmišljanje protagoniste Tommya, koji ne razmišlja niti o prošlosti niti o budućnosti, već živi u trenutku, što će se vidjeti tokom igranja. 

Peaky Blinders: Mastermind će tokom ljeta ove godine biti dostupan za kupovinu putem Steama.

Peaky Blinders: Mastermind - Official Reveal Trailer

Check out an exclusive first look at Peaky Blinders: Mastermind, featuring Tommy and the gang.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano