Vidić: "Podnijećemo inicijativu za smjenu Ćosića, zgrožen sam što je pijan nasrnuo na ženu"

Konferencija lokalne samouprave SDS (KOLOS) podnijeće inicijativu za smjenu Ljubiše Ćosića sa mjesta predsjednika Saveza opština i gradova RS.

Ćosić je svojim nedoličnim ponašanjem i nasiljem prema jednoj ženi nanio nemjerljivu štetu Savezu opština i gradova – istakao je Zoran Vidić, predsjednik KOLOS.

On je dodao da očekuje da će ovu inicijativu podržati i drugi načelnici.

– Da bi zaštitili institucije moramo da reagujemo na ovakve izlete primitivizma i nasilja. LJubiša Ćosić je svojim nedoličnim ponašenjem nanio nemjerljivu štetu Savezu opština i gradova i izgubio moralno pravo da vodi ovu veoma važnu instituciju. Očekujemo da će našu inicijativu podržati svi načelnici kojima je do digniteta Saveza opština i gradova- poručio je Vidić.

On je naglasio da ga je zgrozila informacija da je LJubiša Ćosić pijan nasrnuo na mlađu ženu u jednom kafiću u Istočnom Sarajevu.

– Nadam se da će našom inicijativom smjene nedostojnih kadrova se pokrenuti opšti proces očuvanja digniteta institucija i biću veoma ponosan ako prva institucija u kojoj pokrenemo politiku odgovornosti bude Savez opština i gradova. Ukoliko naša inicijatica za smjenu Ćosića prođe biće to nada da možemo da budemo odgovorno i pravično društvo – kazao je Vidić.

Podsjećamo da su pojedini mediji danas objavili informaciju da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić sinoć u baru fizički nasrnuo na svoju partnerku.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: