VIKEND HOROSKOP - Najsretniji znakovi će biti ŠKORPIJA, RAK i VODOLIJA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

OVAN

Ovog vikenda ćeš se izduvati od svega. Ali ne zaboravi da život ide dalje, i da mora da se nastavi ići dalje. Bez obzira na nesuglasice sa partnerom, razmislite da li ga/je voliš. Ako tu ima još ljubavi, ne odustaj od toga.

BIK

Vikend za tebe donosi nove izazove na poslu i ljubavi. Možda neki odmaraju tokom vikenda ali ne i ti. Za tebe je posao i kada ne radiš. Trud će ti se isplatiti, samo tako nastavi.

RAK

Kada se ti zaljubiš potpuno izgubiš razum. Vrijeme je da pomjeriš sa mrtve tačke i uradiš nešto za sebe, ne samo za druge.

BLIZANCI

Nema potrebe za nerviranje, sve svoje probleme rješićeš tokom ovog vikenda. Upoznaćeš pravu osobu za to. A možda između vas bude nešto više osim poslovne saradnje.

LAV

Za tebe Lava svaki dan je nova avantura, pa tako i ovog vikenda. Uspjećeš ponovo u svojim namjerama. Ah, pa ko to uopšte i može da spriječi jednog Lava.

DJEVICA

Za tebe je vikend namjenio posebne planove...posao, posao i samo posao. Ljubav će morati da sačeka u tvom životu.

VAGA

Nema toga što ti ne možeš da preživiš, zapamti to. Ljubav te je možda slomila ali ti ćeš se vratiti bolja i jača. Nikada ne padaš čak i kada to svi misle da ćeš uraditi. U tebi je ogromna snaga, zapamti to.

ŠKORPIJA

Tebi je avantura i ovog vikenda suđenja. Strast i ljubav teku tvojim venama, a uživanje ti je zapisano i naredna dva dana. Uživaj i budi uvijek takva...

STRIJELAC

Ti si kao vjetar koji mora da putuje. Za tebe je ova situacije najteže pala. Ali priroda jedva čeka da je posjetiš. Tu ćeš pronaći svoj mir i ljepotu za vikend.

JARAC

Posao će te pratiti čak i ovih dana kada bi želio da odmoriš. Ali ta ambicija ti ne da mira da spavaš i miruješ Ti uvijek hoćeš više i bolje, a baš zbog toga ćeš to i dobiti.

VODOLIJA

Ovog vikenda te očekuje romantično iznenađenje od voljene osobe. Nemoj biti previše hladna, pokaži da ti ej stalo i uživaj u ljubavi.

RIBE

Za tebe Ribice će ovo biti romantičan vikend.

Povezani članci:

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
мај 21, 2022, 6:25 по подне - Jole
мај 20, 2022, 6:22 по подне - Jole
мај 19, 2022, 6:30 по подне - Jole
мај 18, 2022, 6:34 по подне - Jole
мај 17, 2022, 7:20 по подне - Jole
мај 16, 2022, 7:00 по подне - Jole