Vlada obezbijedila 700.000 KM za adekvatne uslove rada policije u Vlasenici
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Vlada obezbijedila 700.000 KM za adekvatne uslove rada policije u Vlasenici

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da je Vlada u prethodnom periodu obezbijedila oko 700.000 KM da bi policija imala adekvatne uslove za rad na teritoriji opštine Vlasenica.

 

Vlasenica - Cvijanović i Kraljević posjetili gradilište novog objekta Policijske stanice - Foto: SRNA

Vlasenica - Cvijanović i Kraljević posjetili gradilište novog objekta Policijske staniceFoto: SRNA

Nakon što je posjetila gradilište novog objekta Policijske stanice u Vlasenici za čiju je izgradnju sredstva obezbijedila Vlada, Cvijanovićeva je istakla da je to učinjeno znajući koliko su važni adekvatni uslovi da bi mogli svi zajedno da obave posao u vezi sa opštom bezbjednošću, zaštitom građana i imovine, ali i u kontekstu cijele Republike Srpske radi zaštite ustavnog poretka.

- Širom Republike Srpske mogli ste primijetiti da smo u prethodnih nekoliko godina odobravali sredstva za bolje uslove za rad policije, bilo da je riječ o velikim centrima kao što je banjalučki u Zalužanima ili je riječ o stanicama u svim našim opštinama - izjavila je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je izrazila zadovoljstvo što će policija imati bolje uslove za rad i što će to služiti građanima, te lokalnim i republičkim institucijama.

Cvijanovićeva je napomenula da realizacijom projekata u Vlasenici ova opština dobija sasvim novu i drugačiju dimenziju.

Izgradnja policijske stanice i studentsko-đačkog doma "Srbija" predstavljaju najveću investiciju u opštini Vlasenica u posljednjih 30 godina.

IZVOR: RTRS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano