VLASENICA - Dirljiva i emotivna poruka direktora škole upućena saradnicima i đacima SŠC "Milorad Vlačić" Vlasenica
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dragi naši đaci, poštovane kolege i saradnici, 

Virtuelno zvonce je danas  u 12.30 označilo kraj  još jedne školske godine. U školskom ljetopisu ona će ostati zabilježena kao godina našeg uspjeha,  hrabrosti i pobjede. Sigurno svi znamo zbog čega baš tako. 

Jesen 2019. donijela nam je mnogo radosti. U školske klupe u našem Centru sjela je prva generacija mehaničara grijne i rashladne tehnike, čak dva odjeljenja su počela učiti kako da postanu oni koji pomažu ljudima – fizioterapeutski tehničari, našim ekonomistima i gimnazijacima pridružilo se po još jedno odjeljenje. Krenuli smo u susret novim izazovima. Jedan od njih, uspješno savladan, bila je i organizacija Dana Republike, koju nam je, zbog naših rezultata i reputacije naše škole, povjerio Republički pedagoški zavod. Tog 11. januarskog dana bila je čast biti domaćin i s ponosom smo primali pohvale za odličnu organizaciju ove značajne manifestacije. Sa raspusta smo se vratili spremni da u našu školu donosimo nagrade i priznanja sa takmičenja koja su počinjala. A onda se pojavio nevidljivi neprijatelj. Uspio je da nas udalji iz školskih klupa, ali nije uspio da nas demorališe. Naprotiv. Suprostavili smo mu se onim što najbolje znamo: radom, trudom i upornošću. Onlajn nastava za sve nas je bila nešto novo i neobično, ali ponosna sam na sve vas, i sve profesore, koji ste uspješno savladali ovaj težak zadatak, na svo nenastavno osoblje i sve saradnike koji su nam bili podrška  tokom ova preduga tri i po mjeseca. Znanjem smo pobijedili koronu, pa čak i našli način da nagradimo sve one koji su to zaslužili u ovoj školskoj godini. 

Sigurna sam da ćemo se u septembru sresti u holu naše škole i zajedno krenuti u novu školsku godinu, a do tada radostan i odmoran raspust vam želim! 

                                            Ilinka Ninić, v.d. direktora

Slika može sadržavati: 12 osoba

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.