VLASENICA - Opština sufinansira zamjenu krova i obnovu fasade na stambenoj zgradi u centru

Vlasenica - Na stambenoj zgradi u centru Vlasenice u narednom periodu biće zamijenjen krov i obnovljena fasada. Radove čija je vrijednost 36 702 KM finansiraju opština Vlasenica i stanari ove stambene zgrade a očekuje se da posao bude završen za 10 dana ukoliko vremenske prilike dozvole.

"U saradnji sa Opštinskom upravom opštine Vlasenica u ulici Trg srpskih boraca na stambenoj zgradi koja je registrovana kao zajednica etažnih vlasnika S 26-1 i S 26-2 vrši se zamjena krovnog pokrivača i obnova fasade. Ukupna vrijednost radova iznosi 36.702 KM. Opština Vlasenica na čelu sa načelnikom Miroslavom Kraljević će sufinansirati 40 posto vrijednosti radova, dok će ostalih 60 posto finansirati zajednice etažnih vlasnika" - kaže načelnica Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u opštini Vlasenica Nevena Stupar.

Opština Vlasenica će i dalje u skladu sa svojim mogućnostima nastaviti sufinansiranje Zajednica etažnih vlasnika (ZEV), koje budu vršile zamjene krovnih pokrivača i obnovu fasada, kako bi se poboljšali uslovi stanovanja, a samim tim i estetski izgled grada.

IZVOR: RADIO MAGIC

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: