ВЛАСЕНИЦА - Потписани уговори са десет приправника
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је потписао уговоре са десет приправника, који ће у наредних 12 мјесеци приправнички стаж обављати у Општинској управи општине Власеница, у складу са програмом Владе Републике Српске за подршку запошљавању младих са високом стручном спремом.

Начелник Краљевић пожелио је добродошлицу приправницима, изразивши задовољство што се факултетски образованим кадровима помаже да квалитетно обаве приправнички стаж и тако стекну услов за полагање стручног испита и добијање сталног запослења. Истакао је да ће, са циљем свеобухватног и квалитетног програма, сваки приправник имати прилику да буде ангажован у свим општинским одјељењима и службама.

Начелник општине рекао је да на овај начин локална управа показује бригу o младим људима и да чини све како би их задржала и омогућила им да створе услове за будући рад, будуће ангажовање, јер је приправнички стаж почетни основ и главни услов како би се млад човјек могао запослити.

На подручју општине Власеница у протекле двије године више од 40 младих са високом стручном спремом добило је прилику да обави приправнички стаж, како у Општинској управи, тако и у јавним установама и предузећима.

ИЗВОР: ОПШТИНА ВЛАСЕНИЦА

Pripravnici.jpg

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano