VOZAČ KAMIONA PRATIO NAVIGACIJU, PA 3 DANA VISIO SA LITICE! Snimci akcije spasavanja zapalili mreže, pogledajte! (VIDEO)

Vozač kamiona loše procenio putanju kojom je krenuo, pa ostao zaglavljen na uskom planinskom prevoju.

Prizori iz kineskog grada Džangzija u provinciji Šansi obišli su svet, a sve zbog vozača kamiona koji je hteo da posluša GPS navigaciju. 

Naime, kamiondžija se vodio uputstvima uređaja za GPS navigaciju, pa je tako došao do uskog puta na planinskom prevoju. Kamion je bio preširok za prolazak, ali vozač je svejedno nastavio.

Kada je shvatio da neće moći da prođe, pokušao je da se vrati unazad i tim potezom je upao u rupu duboku skoro stotinu metara. Kabina i prednji deo prikolice visili su s litice, pa je pravo čudo kako je vozač uspeo da se izvuče iz kabine i pobegne na sigurno. Svemu je svedočio motociklista koji je vozio iza kamiona.

Pukom srećom izbegnute se teže posledice.

- Ovaj put ima ograničenja, ne može proći nijedno vozilo više od dva metra. Sneg je padao čitavog dana, teretnjak je nastavio vožnju i skliznuo s puta. Pokušao je da se izvuče, ali tu je umalo pao s planine i sada je saobraćaj potpuno blokiran - rekao je.

Pogledajte snimak:

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: