VRELA AKCIJA ISPOD JORGANA - UZAVRELE STRASTI STARE LJUBAVI: Milica i Bora nisu mogli da se obuzdaju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što je Milica Kemez na sve načine pokušala da uđe u krevet Bore Santane, na kraju su ipak završili u njemu zajedno. 

Podsetimo, Bora Santana je nedavno ušao u Zadrugu, i sa Milicom Kemez do skora nije imao nikakav odnos. Oni su izbegavali jedno drugo, a čak su se potezale priče da oboje gaje simpatije prema drugim učesnicima. Bora je jedne prilike, Milici pomenuo izvesnu devojku spolja, međutim, na sve to se brzo zaboravilo i njih dvoje su očigledno opet par.

Ona ga je najpre molila da je zagrli, što je on na kraju i učinio. Njih dvoje su završili u strasnom zagrljaju, a Milica je sve vreme ruke držala na njegovom licu i mazila ga.

Oni su se najpre samo češkali, a onda su pali i strasni poljupci. Ova dva zadrugara su negirali sve navode da su zajedno, međutim nakon naleta strasti i topline zagrljaja, oboma su popustile kočnice.

 

Zadruga 4 - Milica i Bora opet završili u krevetu - 11.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano