VUČIĆ PORUČIO DEMONSTRANTIMA: Dok nema nasilja, neće biti ni policije
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Na protestu u Beogradu sinoć nije bilo policije, jer nije bilo nasilja, niti pokušaja upada u institucije države istakao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. 

On je istakao da je tako bilo i u proteklih osam godina, a biće, kaže, i ubuduće.

“Niste ulazili u Skupštinu, niste gađali molotovljevim koktelima bakljama, ogradama i svim drugim i niste policajca ni vidjeli”, rekao je Vučić povodom sinoćnjeg protesta novinarima u Parizu.

On je demonstrantima poručio da niko neće da dira, da mogu da demonstriraju i “sto dana i sto godina”, mada smatra da je to neodgovorno zbog zaraze koja će se time širiti, te dodao da mu protesti nikada nisu smetali, da mu ne smetaju ni sada, samo ako niko ne ulazi u institucije i ne tuče policiju, prenosi Tanjug.

On je u izjavi za medije u Parizu rekao da neće da komentariše “brutalne laži i trikove”, poput onih da je neko umro zbog respiratora, neće da govori o nekim od učesnika demonstracija koji su poznati po nasilju nad svojim profesorima, ni o onima koji su u kriminalu, a drzali su političke pridike…

“Neću ni o svima onima koji zarad svojih političkih interesa ne znaju šta će sa sobom naredne četiri godine. To me ne zanima, vazno da je mirno, ja im čestitam na tome”, poručio je Vučić.

Ne vidi problem s tim da se demonstracije nastave poslije korone, a, ako neko hoće da uništava zdravlje svojih ljudi, mogu to da rade i za vrijeme korone.

(N.S/ Banjaluka.net)

Aleksandar Vučić: Od Šešeljeva potrčka do najmoćnijeg čovjeka ...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano