VUČIĆ: Za vikend BEZ POLICIJSKOG ČASA, biće pooštravanje mera za Beograd! JA SAM ZA POLICIJSKI ČAS!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kako je predsednik Vučić rekao, Krizni i epidemiološki štab će doneti sutra nove mere, te da će to verovatno biti pooštravanje mera, ali bez uvođenja policijskog časa.

- Biće pooštravanja mera za Beograd. Imajući u vidu težinu situacije sa kojom se suočavamo, ja sam imao u vidu vanredno stanje. Mere će se pooštriti, ali neće biti policijskog časa. Ja nisam za to, ali poslušaću kolege. Poštovaću mišljenje struke. Posle svega što je sinoć bilo, bilo bi me sramota da odstupim od svojih reči i teško mi je da tako odlučim, ali slušam struku - rekao je Vučić.

- Krizni štab i Ana i Lončar će doneti odluku, a da ne bude policijskog časa, rekao je Vučić i ponovio da je poritv toga i da misli da je jedini spas zabrana kretanja.

- Ovako plašim se da idemo na ruku svima koji žele da se dodvore ljudima, a neće dovesti do brzog ozdravljenja i sprečavanja zaražavanja, upozorio je Vučić i dodao da je morao da javno iznese svoj stav, pa i da bude predmet udara.

- Oni će vas sutra obavestiti o merama, skraćenju radnog vremena klubova i ostalog i pooštravanju sprovđenja kazni za nenošenje maski.

- Ja sam rekao da ću da poštujem mišljenje struke i prihvatio posle svega od sinoć, za mene bi bilo stramota da pod pritiskom batinaša odstupim od svojih reči", rekao je Vučić i istakao da je snaga njegovog tima i u tome da ne odlučuje on sam, već poštuje većinu i kolege, kao i da ne može sam da uvede vanredno stanje.

Ukazao i da leka za koronu nema i da nema ni vakcine i da ostaje samo odgovrnost i zalaganje lekara.

Napomenuo je i da se najteže stvari dešavaju posle četiri, pet dana, tako da je jasno da to nema veze sa izborima ni derbijima već sa nedovoljnom odgovornošću i nedisciplinom.

(Kurir.rs)

VUČIĆ: Za vikend BEZ POLICIJSKOG ČASA, biće pooštravanje mera za Beograd! JA SAM ZA POLICIJSKI ČAS!

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano