VUČIĆEVA PORUKA MAFIJI: Sve ćemo da počistimo, najpre one iz državnih struktura koji pomažu kriminalnim klanovima

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je juče da je rat države s mafijom uveliko počeo, ali i upozorio da će najžešći deo te borbe biti raskrinkavanje pojedinaca iz državnih struktura koji za novac pomažu kriminalnim klanovima!

On je rekao da nadležni organi imaju informaciju ko je u četvrtak počinio ubistvo Bojana M. na Novom Beogradu kod naselja Belvil.

Kontakti u državi

- Znamo ko je izvršio to ubistvo i u toku je potraga za tom osobom. Ono što je zanimljivo, i osoba koja je poslednja likvidirana i osoba likvidirana u Ušću imale su značajne kontakte sa pojedinim ljudima iz državnih struktura. I tu će ta borba sa kriminalom biti najžešća, neće biti kratka, ali tu će se videti svi rezultati - naglasio je Vučić.

Dva pomenuta ubistva ubrajaju se u niz brutalnih likvidacija članova kriminalnih klanova na beogradskim ulicama. Na parkingu tržnog centra „Ušće“ 17. oktobra upucan je Aleksandar Šarac, navodno član međunarodne pljačkaške bande Pink Panteri, koji je već tri puta ranije bio na meti ubica. Bojan M., koji je ubijen u četvrtak, navodno je bio blizak škaljarskom klanu i zajedno sa Šarcem je nabavljao vozila za likvidacije i pružao je logistiku za organizovanje ubistava za račun „škaljaraca“.

kurir

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: