Vulin pita Vučića dokle će "Beograd čuvati cjelovitu BiH"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ministar odbrane Srbije Aleksandr Vulin ocijenio je danas da su članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i Željko Komšić glasanjem za prijedlog da BiH prizna lažnu državu Kosovo pokazali da žele da Srbija bude raskomadana, te zapitao predsjednika Srbije dokle će Beograd morati da čuva cjelovitu BiH.

 

"Ako su u BiH za nezavisno Kosovo, ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku", rekao je Vulin, komentarišući odluku Komšića i Džaferovića da na vanrednoj sjednici Predsjedništva BiH glasaju za prijedlog o priznanju Kosova.

 

On je ocijenio da su Džaferović i Komšić pokazali koliko ih ne zanima šta misle i osjećaju Srbi u BiH, ali i da žele da Srbija bude raskomadana, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

 

Vulin u saopštenju pita predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da, kako je ukazao, "sačuva cjelovitu BiH koja ne želi cjelovitu Srbiju".

 

"Predsjedniče, ako ne poštuju cjelovitu Srbiju i ne žele Republiku Srpsku, dokle ćemo mi morati da čuvamo cjelovitu BiH? Predsjedniče, oprostili ste im što su pokušali da vas ubiju u Srebrenici, nemojte im oprostiti što pokušavaju da ubiju i Srbiju", rekao je Vulin.

izvor:http://ba.n1info.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano