VULIN ZAGRMEO - Srbija na silu mora da odgovori silom zakona
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

- Zato što nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vrijeme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima, zato su huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beograd - rekao je Vulin.

Smatra da država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu -  izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona -  poručio je ministar Vulin.

IZVOR: RTRS

VULIN ZAGRMEO - Srbija na silu mora da odgovori silom zakona

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano