"World ender" za TrolingStonse

U drugom meču večeri gledali smo jako zanimljiv okršaj ekipa DTL i TTS, ljutih rivala, koji je pripao ekipi DTL rezultatom 2:0. Obje ekipe su sjajno igrale, dobro timfajtovale, medjutim toplaner ekipe Detelinara Kopča je odlučio da okonča nade i svijet ekipe TTS i razori ih svojim pikom na Aatroxu. Čestitke ekipi DTL kao i njihovom treneru i našem sjajnom kasteru Daliboru, a mi vam donosimo razgovor sa supportom i kapitenom ekipe HitsQy-em.

N: Prije svega HitsQy, čestitke na sjajnim igrama i prolazu u narednu fazu!

 

H:Hvala.

 

N:Šta je presudilo u ovoj BO3 seriji i koliko vam je Daliborov coaching pomogao kroz draft fazu?

 

H: Balansirani heroji pre svega mislim da je Aatrox vrlo balansiran heroj, drugi game smo iskreno bili lošiji ali nekako su bacili lead, a Daliborov coaching je pomogao dosta i to baš mnogo ali još uvek imamo greške ali  popravićemo to do 1/8 finala.

 

N: Da, vidjeli smo blagi pad u igri u drugoj partiji ali jednostavno Kopča je igrao vrhunski i pomogao vam da izborite tih 2:0. Da li misliš da sa radom na vašem gameplayu u narednim rundama imate šansu da i ostalim ekipama pokažete zube i nadjete svoje mjesto medju legendama "Pjesme Vatre i Leda"?

 

H: Pad u igri za drugi game je bio malo draft int jer smo igrali neke heroje koje inače ne igramo ali i oni su bili bolji, a za "Pesmu Vatre i Leda" ako popravimo greške i trudimo se možda nikad se ne zna.

 

N: Hvala ti za izdvojeno vrijeme, želim vam svu sreću u nastavku takmičenja, a mi se opet vidimo nakon izvlačenja parova 1/8 finala!

 

H: Hvala i vama, srećno i tebi u daljem radu.

 

Bio je to razgovor sa kapitenom Detelinare a mi se gledam opet večeras u poslednjim i možda najzanimljivijim mečevima 1/16 finala "Pjesme Vatre i Leda" na DžonsaTV trovo kanalu.

trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук