ZA SVE SAM JA KRIVA, KIJA PLAĆA MOJE GREHE IZ PROŠLOSTI - NADICA OTVORILA DUŠU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nadica Zeljković, majka pobednice "Zadruge 1" Kije Kockar, šokirala je gledaoce priznanjem da ne zamera Luni aferu sa Slobom Radanovićem, jer je i sama bila u ljubavnom trouglu i zatrudnela sa oženjenim čovekom.

Naime, Kijin biološki otac Miloš Kockar, prema njenim rečima, zaljubio se u nju, koja je, kao i njegova žena Kata, bila konobarica, te je u 41. godini postao otac, dok je Nadica tada imala samo 28 godina!

Marija Kulić počela je da ispituje Nadicu o ljubavnoj prošlosti, a pravo iznenađenje za gledaoce bio je Nadičin stav da ne osuđuje Lunu Đogani, koja je preotela Slobu Radanovića od njene ćerke.

- Ja razumem Lunu jer sam i ja ljubavnica. Moj odnos prema tom čoveku je bio sasvim bezazlen. Oni su bili razdvojeni. Ja tebi ne mogu da objasnim to. Ali mene je njegova žena razumela, oni su bili udaljeni. Bio je boem, imao svoju kuću, ja sam svoj stan imala. Mi smo se samo voleli, nismo živeli zajedno. Imao je žena pre mene. Nisam planirala da budem s njim, šta će ženi oženjen čovek. Nismo se dirale međusobno ona i ja. Ja njegovu ženu Katu nikad nisam videla, on nije bio moja generacija. Kad je krenula ta veza, ja sam skontala da je on u braku. Ona njega nije ostavljala ni on nju. Ona i ja se danas smejemo. Nismo smetale jedna drugoj, razumele smo se u toj našoj sudbini - rekla je Nadica.

Nadica je nakon kraha braka ćerke Kije sa Slobom priznala prijateljima da krivi sebe.

- Nadica je bila očajna zbog svega kroz šta je njeno dete prošlo. Rekla je: "Za sve sam ja kriva, šta je moje dete uradilo? Kija plaća moje grehe iz prošlosti, to ne mogu sebi da oprostim." Kristina nju nikada nije krivila i mnogo puta joj je rekla da su to gluposti i da ne povezuje svoju životnu priču s njenom, ali Nadici je to i dalje bolna tačka - rekao je Nadičin prijatelj.

Izvor: srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano