KOJU POTREBU IMATE DA LAŽETE?! Žarko Jokanović BRUTALNO odbrusio antivakserima posle smrti prijatelja Nenada Nenadovića

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu, u 57. godini života, u Beogradu. On je nedavno oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa ovom bolešću.

Nakon ove tužne vesti, kolege su se opraštale od glumca, a na veliku žalost, postojao i mali broj onih koji su ovu vest iskoristili da "skupljaju poene" na društvenim mrežama.

Naime, na Fejsbuku se na post o smrti ovog izuzetnog glumca, pojavio komentar antivaksera: „Komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak?“.

Nakon ove očigledno dezinformacije, oglasio se i pisac i scenarista, Žarko Jokanović, putem svog Fejsbuk profila.

Žarko Jokanović FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

"Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i na žalost - nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo!", napisao je Jokanović.

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

U seriji "Igra sudbine", čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta "Boško Buha", a u 2015. godini i rekorder po broju predstava - u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ - arkadna avantura".

(Kurir.rs)

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: