ZASIJAO SKUPOCEN PRSTEN NA RUCI! Karić VERIO misicu - krunisali njihovu ljubav?! Prizor sa SLAVLJA, iznenadio sve

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević započeli su vezu pred milionima gledalaca u rijaliti programu "Zadruga". Iako su mnogi predviđali da će njihova veza pući nakon izlaska iz Bele kuće, ovaj rijaliti par uživa u ljubavi.

Stefan i Jovana se ne razdvajaju u spoljnom svetu, a sudeći prema njihovim objavama na društvenim mrežama, možemo primetiti da ovaj par nikada nije bio srećniji.

S obzirom na to da su oni srećni u ljubavi, mnogi su se zapitali da li ju je Stefan verio. Misica je nosila prsten od belog zlata sa dragim kamenjem. Potom su se snimali kako su se zabavljali na jednoj svadbi. Zaljubljeni par nije skidao osmeh s lica.

Stranice na društvenim mrežama koje vode njihovi fanovi usijale su se komentarima da su Stefan i Jovana krunisali svoju ljubav prstenom.

Jovana

Ostaje nam da saznamo da li je zaista došlo do veridbe ili Jovana ima dobar ukus za nakit, pa je sebi pruštila lep prsten.i Stefan nedavno su se snimali tokom vožnje automobilom, a svi su primetili da Jovana na ruci ima skupocen prsten.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: