Zasto muskarci vole ku*ke?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

ES obzirom da ima sve vise djevojaka/zena koje su nezadovoljne partnerovim ophodjenjem prema njima,izdvojili smo 30-ak "pravila" iz knjige "Zasto muskarci vole kucke" od Sherry Agrow.. Pazljivo procitajte i neka vam bar polovina preraste u naviku..

 Pravilo 1. : Sve za cim u zivotu jurimo, bjezi.

Pravilo 2. : Zene kojima muskarci skidaju zvijezde sa neba nisu uvijek tako posebne. To su cesto one koje naizgled ne mare mnogo za njih.

Pravilo 3 : Zena pruza muskarcu duhovni izazov kada on oseca da ona nije potpuno u njegovoj vlasti.

Pravilo 4 : Ne padajte na prvu loptu: ponekad se muskarac namjerno ne javlja, samo da vidi kako ce zena da reaguje.

Pravilo 5 : Ako se od pocetka ponasate zavisno, to ga odbija. Ali ako ste mu nedostiuni, za njega postaje pravi izazov da vas osvoji.

Pravilo 6 : Muskarac ce usvojiti stav koji sami imate o sebi.

Pravilo 7 : PONASAJTE SE KAO PREMIJA I ON CE POVJEROVATI U TO.

Pravilo 8 : Najbitnija razlika izmedju kucke i zene koja je previde fina jeste STRAH. Kucka mu pokazuje kako se ne plasi da ce ga izgubiti.

Pravilo 9 : Ako je prinudjna da bira izmedju svog dostojanstva i veze, kucka ce iznad svega cijeniti svoje dostojanstvo.

Pravilo 10 : Kada zena ne popusta lako i ne djeluje poslusno i pokorno, muskarcu je zanimljivije da je osvaja.

Pravilo 11 : Kad se cilj nadje nadohvat ruke, on podstice ogromnu zudnju koja tezi da bude zadovoljena.

Pravilo 12 : Muskarac zna kakve zene pristaju na pozive i sastanke u poslednjem trenutku. (P.S. Sastanak se zakazuje unaprijed *kad vama odgovara, ne njemu*). Ne vidjate se s njim kad ste “na rezervi”. Ako se ne provodite dobro ili vam u njegovom drustvu nije prijatno, prekinite sastanak i navedite bilo koji razlog zasto idete kuci)

Pravilo 13 : To sto postavljate uslove nagovjestava da imate mogucnost izbora. Ne predstavljajte se kao krpa, nego devojka iz snova.

Pravilo 14 : Ako ga gusite, on ce poceti da se brani i trazi odstupnicu da bi zastitio svoju slobodu.

Pravilo 15 : Kad god zena previse zahtjeva od muskarca, on ce pruziti otpor. Pustite ga da vam se sam pruzi koliko zeli; tada cete vidjeti kakav je on zapravo.

Pravilo 16 : Kucka ostavlja muskarcu dovoljno prostora, tako da se on ne plasi kako ce ga ona zatvoriti u kavez. Onda… On pocinje da se trudi da zatvori nju.

Pravilo 17 : Ako mu kazete da niste pretjerano zainteresovani za ozbiljnu vezu, on ce uciniti sve da vas ubjedi da promjenite misljenje.

Pravilo 18 : Uvijek ostavite utisak da je dovoljno slobodan. Tada vise nece morati da bude na oprezu.

Pravilo 19 : Iznad svega on budno motri da li ste emotivno pravise vezani za njega.

Pravilo 20 : On mora osjecati da ste vi odabrali da budete s njim, a ne da vam je to neophodno. Tek tada ce vas shvatiti kao ravnopravnog partnera.

Pravilo 21 : Ako muskarac mora da ceka prije nego sto ode u krevet sa zenom, ne samo da ce ona djelovati privlacnije, vec ce takodje imati vremena da pocne da cijeni njenu licnost!

Pravilo 22 : Seks i “varnica” nisu jedno isto!

Pravilo 23 : Prije seksa, zena razmislja jasno, a muskarac ne. Posle seksa, situacija je obrnuta. Muskarac razmislja jasno, a zena ne.

Pravilo 24 : Svaki muskarac zeli seks odmah; a o tome da li zeli vezu razmislja tek kasnije. Ako mu ne date to sto zeli odmah, postajete njegova devojka prije nego sto on sam toga postane svjestan.

Pravilo 25 : Muskarac nagonski osjeca da li zenina seksualnost potice od njenog samopouzdanja ili iz nesigurnosti. On osjeca kada zena pristaje na seks da bi mu udovoljila.

Pravilo 26 : Lose navike se sticu lakse od dobrih, jer dobre navike zahtjevaju svesni napor. Cekanje podstice taj napor.

Pravilo 27 : Ako iskljucite seksualni prekidac u poslednjem trenutku, on ce smatrati da ga vucete za nos.

Pravilo 28 : Ako se pored njega osjecate nesigurno, neka vam vasa nesigurnost bude putokaz.

Pravilo 29 : Pravi muskarac masta o zeni koja iskreno voli seks.

Pravilo 30 : Kad god se zena takmici sa drugom zenom, ona se ponizava.

Pravilo 31 : Kad sjevne ona prava “varnica”, bravu otvara samo jedan kljuc.

Pravilo 32 : Pustite ga da misli kako je on glavni. On ce tada uciniti sve sto zelite, jer ce uvijek htjeti da u vasim ocima bude “kralj” .

Pravilo 33 : Ako njezno njegujete njegov ego, on nece pokusavati da silom preuzme vodstvo.

Pravilo 34 : Kada djelujete njezno i zenstveno, budite u njemu nagon da vas zastiti. Kada djelujete agresivnije, budite u njemu nagon za takmicenjem.

Razmislite da li ste radile nesto pogresno... 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano