Zato što sam radila nelegalno u lokalu, ušla je policija i uhapisala je sve devojke, nismo imale papire, proći će za dve godine - objasnila je ona.

Maja Marinković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a letovanje joj je finansirao otac Radomir Marinković Taki jer je, kako kaže, ona ostala bez dinara.

Ona je otkrila da je u Crnu Goru stigla prošle nedelje i da uživa.

- Moram vam reći da ne bih bila ovde da nije bilo mog tate, koji mi je platio letovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare. Kada bih vam rekla koliko sam dobila za godinu dana, ne biste mi verovali. Sama sam kriva što sam zbog jednog ženskaroša dopustila da sve izgubim - rekla je Maja, aludirajući na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Na pitanje da li je spremna da se negde zaposli i zaradi pare, priznala je da je razmišljala o tome.

 

Maja Marinković
Foto: Instagram prinscreen/majaamarinkovic

- Naravno da sam spremna da radim, ja ne bežim od posla, nije me sramota da radim bilo gde. Nego mi je krivo što sam celu sebe dala, a ništa mi se nije isplatilo. Svakako ću sebi dati još nekoliko dana opuštanja i onda ću da vidim šta ću. Ovde poznajem dosta ljudi, a svakodnevno upoznajem i neke nove. Lagala bih kad bih vam rekla da se ne provodim. Svaki dan idemo na žurke, ovde je ludnica - rekla je Maja.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: