Zaustavi me u Istočnom Sarajevu policijac, gura glavu kroz prozor, bez maske... A u Sarajevu ne možeš vidjeti policajca bez maske!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Zaustavi me u Istočnom Sarajevu policijac, gura glavu kroz prozor, bez maske... A u Sarajevu ne možeš vidjeti policajca bez maske!

Pitanje Lukaču: Kako je nemoguće u federalnom Sarajevu vidjeti policajca bez maske i kako je kod nas nemoguće vidjeti sa maskom? - upitala je Pandurević ministra policije Republike Srpske

 

 

Aleksandra Pandurević, savjetnica svog stranačkog šefa u Srpskoj demokratskoj stranci (SDS) Mirka Šarovića u Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a nekadašnja  zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, opisala je na Twitteru svoje neugodno iskustvo sa policijom u Istočnom Sarajevu:


- Zaustavi me u Istočnom Sarajevu policija. Ja sa maskom jer u autu vozim i druge. Saputnici takođe. Policajac se primakao, bez maske, da može glavu bi ugurao kroz prozor.
Pitanje Lukaču: Kako je nemoguće u federalnom Sarajevu vidjeti policajca bez maske i kako je kod nas nemoguće vidjeti sa maskom? - upitala je Pandurević ministra policije Republike Srpske Dragana Lukača.

 


I vjerovatno će ostati bez odgovora...

 

 

aleksandra-pandurevic-twitt

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano