ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE: Evo za koje PARE ulazi Gastoz u rijaliti - može da uzme 4 stana!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nenad Marinković Gastoz je rešio da se nakon nekoliko godina ponovo useli u luksuznu vilu u Zemunu. 

Kako izvor za "Alo" otkriva, iako se osma sezona još nije završila, producenti su uveliko počeli da traže nove učesnike, među kojima će najjači adut biti baš Gastoz.

- Gastoz je tokom ove godine prošao toliko toga, od nekoliko meseci u Tajlandu i nemogućnosti da se vrati, pa do najluđih avantura po svim gradovima Evrope. Po završetku prvog talasa pandemije i po dolasku u Beograd, nastavio je sa ludim žurkama i mladalačkim životom. Tek kada je dobio poziv za "Parove", shvatio je koliko mu je u stvari potrebno da se skloni od svega i prihvatio je ponudu - kaže izvor i dodaje:

- Gastoz je tokom svake sezone u kojoj je učestvovao pokazao da je rođen za rijaliti. Gotovo da ne postoje udarne priče tog rijalitija koje se nisu vrtele oko njega. Budući da je jedan od retkih koji su ostali verni tom formatu, nije bilo sumnje da će mu biti ponuđen bogat honorar. Tako je i bilo, a on će za godinu dana u rijalitiju zaraditi više od 200.000 evra. Ako na sve to i pobedi, dobiće još 50.000 evra i iz rijalitija izaći bogatiji za četvrtinu miliona - naovodi izvor, koji tvrdi da je Gastoz već smislio na koji će način uložiti zarađeni novac:

- Budući da već ima stan, sledeće na njegovoj listi jeste ulaganje u nekretnine ili lokale. Još se premišlja, ali sigurno je da ovog puta zarađen novac neće baciti niz vodu. Kako i sam voli da kaže, nije više mali i mlad, pa da može da se zeza. Sigurno je da će napraviti šou čim uđe, ali važno je da mu u glavi ostane jasan cilj - objašnjava izvor i dodaje da ga jedino plaši da se Marinković ne zaljubi.

- Ukoliko ostane sam, nema sumnje da će pobediti i odneti treću krunu. Ukoliko to ne bude slučaj, i ako se zaljubi u neku učesnicu, to će ga pojesti i može da baci u vodu sve. Kad god je bio u rijaltiju, nalazio je žene koje su mu pravile ljubomorne scene, pa je sada vreme da pokaže narodu koliko ume da bude pozitivan, kada nikoga ne nosi na grbači - zaključuje izvor.

 

izvor : srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano