ZBOG OVOGA MU JE PUKO FILM: Saša komšiji PUCAO U MEĐUNOŽJE jer ga je terao da ga oralno zadovoljava, bio je to OKIDAČ ZA UBISTVO

Saša Radovanović iz Aranđelovca, osumnjičen za ubistvo komšije Dragana Pavlovića, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Određen mu je pritvor.

Pavlović je sahranjen juče. Građani grada po Bukuljom spremaju se da organizuju potpisivanje peticije i traže da se ubica Radovanović- oslobodi!To bi bio ukratko izveštaj šta se događa posle ubistva koje je potreslo srpsku javnost.

Međutim, otkriveno je šta je bio okidač da Saša  ubije Dragana.

- Pavlović je tu noć odveo Radovanovića da ga maltretira pretukao ga je na planini Bukulji. Terao ga je da ga oralno zadovoljava. Saša je to izjavio u policiji. Preživeo je pakao tog dana- kaže naš izvor.

Kada se konačno posle višesatnog maltretiranja domogao kuće, Radovanović je uzeo pušku i sa prozora ispalio metak u siledžiju, a onda izašao i pucao mu u grudi i u međunožje!

- Ubijeni Pavlović je bio ozbiljan psihopada i nasilnik. On se sa Sašom poznaje iz detinjstva. Kada se vratio sa robije posle 15 godina gde je bio zbog dva ubistva nalazio je razloge da ga tuče i maltretira- pričaju naši sagovornici.

Ti razlozi bili su bezazleni. Smetalo mu je kada Saša popije, kada po njemu pogrešno parkira kola…

-Posebno je intezivirano maltretiranje kada se vratio iz zatvora u Hrvatskoj gde je proveo nedavno šest meseci zbog prodaje droge. Terao ga je diluje narkotike za njega, uzimao mu je novac- kažu naši izvori. Sve ovo je Radovanović ispričao i u prvom saslušanju posle ubistva pred aranđelovačkom policijom.

Kurir.rs/ucentar.rs

 

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: