ŽESTOKE PROZIVKE UPUĆENE NOVAKU: Posle NEOČEKIVANE eliminacije Đokovića u Beču, oglasio se direktor turnira LJUT KAO RIS!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neočekivano je eliminisan sa turnira u Beču, a nekoliko dana posle poraza oglasio se i direktor turnira Hervig Straka koji je izrazio nezadovoljstvo svime što se dogodilo.

 

Novak tokom meča svojom igrom nije ličio na sebe, delovao je potpuno nezainteresovano i na kraju izgubio, čime je završio učešće na turniru u Beču.

Nakon poraza Đoković je prisustvovao konferenciji za medije na kojoj je objasnio zašto nije odigrao na nivou koji se od njega očekuje, ali te reči očigleno nisu ubedile i direktora turnira Herviga Straku koji je ljut na prvog tenisera planete. 

"Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Osigurao sam broj jedan", bio je iskren Nole posle poraza, ali to se nikako nije svidelo Straki.

2362029_ds01-epa-christian-bruna_ff.jpg?ver=1604222345FOTO: EPA CHRISTIAN BRUNA

"Takvi komentari su nepotrebni. Čak i ako to mislite, ne pričate o tome na konferenciji za medije", ljutito je odgovorio Straka za portal nachrichten.at, pa dodao:

"S tim moramo da živimo. Sada je posebno vreme zbog koronavirusa. Ne žalimo zbog toga, srećni smo što se turnir igra", dodao je Straka.

(Kurir sport)

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: