'ZNAM SA KIM ŠURUJE TVOJA ŽENA' Gledalac pokušao da ISPROVOCIRA Lepog Miću kad je pomenuo njegovu PORODICU, on mu odmah UZVRATIO! (VIDEO)

U toku je emisija "Narod pita", a novi gledalac se javio, pa pozdravio goste, a onda i pokušao da isporovocira Lepog Miću.

Ko je đubre ispred kuće? - pitao je Mića.

Kao prvo, te reči treba da isključiš. Treba da naučiš da pričaš, da ne trokiraš kao motor. Znate Vi kako se ko vodi oko vašeg stana. Pogledaj šta ti žena radi. Znam sa kim ona šuruje, a drugo on. Iza Kalemegdana sa kim se sastavlja, oni misle da je on cvećka. Što vas je ćerka napustila i otišla van? - pričao je gledalac.

Moja supruga nema veze s tim, ostavite je na miru. Sram vas bilo, ja vaše najmilije ne spominjem, kažite meni šta hoćete, a nemojte dirati njih. Ja vas molim! Ne možete me isprovocirati - ljut je bio Mića.

Ti si toliki klošar, nalaziš drugim devojkama kako se oblače - rekao je gledalac.

On moju ženu nije video u životu. Nemojte pričati laži, vređajte mene. Jadni su i bedni! - nastavio je Lepi Mića.

Moja ćerka je otišla u inostranstvo, i čista je kao sunce, otišla tamo da radi, i srećna je. Moja supruga nikada nije radila, jer sam želeo da čuva kuću. Živim u Knez Mihailovoj, šetam na Kalemegdanu, slobodno se javite da popijemo kafu. To što pričate, veze s mozgom nema - objasnio je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

https://youtu.be/5XDdK1wa9_I

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: