PLAŠI SE DA MOŽE DA MU NAUDI! Zolina majka na LEKOVIMA za smirenje, zbog Miljane išla u POLICIJU!

Nakon što je shvatila da Lazar Čolić Zola nema nameru da se pomiri sa njom, Miljana Kulić je fizički nasrnula na njega. Tukla ga je metlom, pa ne čudi što Zolina mama Bosa više nema snage to da gleda.

Da se više ne bi tresla od straha šta će Miljana sledeće da uradi, prijavila je nesuđenu snajku u policiju.

- Bosa je bila u šoku kad je videla kako Miljana tuče Zolu, žena nije mogla da se smiri, muka joj je više od svega. Otišla je u policiju kako bi prijavila Miljanu, ali su joj oni objasnili da ne mogu da urade ništa dok su u rijalitiju. Plakala je u policiji i ponavljala da će joj Miljana ubiti sina. Zvala je čak i produkciju "Zadruge", ozbiljno je digla sve na noge - priča izvor i dodaje:

- Mnogo se potresla, rekla je inspektoru da moraju Miljani da zabrane prilaz Zoli, jer se ona boji da može na spavanju da mu naudi i da će biti kasno dok neko odreaguje. Kako bi je umirio, inspektor joj je rekao da će oni naći način da reše situaciju. Međutim, nije se smirila.

- Njena najbolja prijateljica je sada stalno sa njom i kaže mi da bosa pije lekove za smirenje, jer noću ne spava, a i kad zaspi ima košmare kako Miljana tuče Zolu. Iako je bila za to da njih dvoje imaju dete, sada je mirnija što se to ipak nije realizovalo. Ne znam da li je zvala Mariju, čula sam da ima nameru daje zove i podrži u tome da Zola ne sme da bude sa Miljanom - završava izvor.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: