ZVAO JE, PISAO, IZJAVLJIVAO LJUBAV?! Kristijan odgovorio na Stanijine prozivke: Pozvao sam je dva, tri puta u životu, evo zbog čega
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Uoči početka četvrte sezone "Zadruge" u kojoj će učestvovati, Kristijan Golubović progovorio je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i osvrnuo se najpre na navode da su mnoge buduće zadrugarke već bacile oko na njega.

Ja sam čuo da će Miljana Kulić da me osvaja. Ne može, ja sam oženjen čovek, srećan u braku. Ne smem da budem ovaj put nevaljao dečko - kaže Kristijan, koji se osvrnuo i na Staniju Dobrojević i njihov dugogodišnji sukob.

Foto: Pink.rs

 

- Samo ću jednom da joj kažem tu nešto za stolom, a od tad samo ignor, to je takav lek za nju... Ona zna da je u igri sa mnom nevidljiva, bilo ko, ali pogotovo u igri sa mnom. Kristijanova armija će joj pokazati gde joj je mesto. Ona uporno laže da sam joj neke poruke slao, a ja opet kažem - niti je ona meni, niti ja njoj! Dva, tri puta sam je pozvao u životu da joj tražim novac koji je moj, jer sam ja organizovao glasanje - kaže Kristijan i tvrdi da ne postoji šansa da prevari svoju suprugu Ivanu u "Zadruzi".

- To ne može nikad jer to je svetinja! 

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.  / Pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano