Zvijezde koje više ne nalikuju na sebe: Droga,slava ili nešto drugo?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Da se ne mogu svi nositi sa zvjezdanim životom pokazuju primjeri navedenih zvijezda. Neke su se zbog toga odale raznim ovisnostima koje su ih uništile.

Val Kilmer 

Prošle godine u ovo vrijeme svijet su šokirale fotografije glumca koji je drastično smršavio. Na početku karijere Val Kilmer (55) bio je poznat kao seksi zavodnik, a kad mu je ta titula dosadila prestao je paziti na kilograme pa se udebljao. Sve u svemu, godine ga nisu mazile, pa više nimalo ne nalikuje sebi.

Macaulay Culkin

Zvijezda filma 'Sam u kući' zadnjih godina šokira svojim izgledom. Macaulay Culkin (35) uglavnom izgleda iscrpljeno i mršavo, a umjesto novih filmskih uloga, veže ga se samo uz skandale. Ovisan je o heroinu, a u veljači 2013. godine navodno je pretjerao s heroinom i lijekovima. Njegovi prijatelji našli su ga prije nego što je bilo prekasno. Govorio je da će se ubiti jer mu je propala karijera. 

Amanda Bynes

Tinejdžersku zvijezdu slava je potpuno uništila pa je zadnjih godina javnost često šokirala svojim ponašanjem. Jednom prilikom Amanda Bynes (29) je pušila 'travu' u javnosti, a vozila je i pijana i nadrogirana. U tom razdoblju je objavljivala  čudne fotografije na društvenim mrežama. Završila je u psihijatrijskoj bolnici gdje je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i shizofrenije. 

D'Angelo

Američki glazbenik u siječnju 2000. godine poharao je ljestvice pjesmom 'Untitled (How Does It Feel)', a dobio je čak i Grammyja za najbolju mušku R&B izvedbu. Ubrzo nakon tako velikog uspjeha, D'Angelo (41) je prozvan novim seks simbolom s čime se on nije mogao nositi, a što je rezultiralo problemima s alkoholom. Njegova glazbena karijera tu je stala, sve do prošle godine kad je objavio treći album. Neuspjeh se odrazio i na njegovom izgledu. 

izvor:https://www.24sata.hr/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano